Massagebehandlingar

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är avslappnande och sänker stressnivån i din kropp. Musklerna bearbetas i ett lugnt tempo som ökar kroppens allmänna välbefinnande. Välj mellan helkroppsmassage eller halvkroppsmassage där överkroppen behandlas.

Helkropp 60 min. 765:-
Halvkropp 30 min. 470:-

Terapeutisk massage

Den terapeutiska massagen är för dig med trötta muskler, spänningar eller värk i till exempel axlar, rygg och nacke. Specifika muskler och muskelgrupper behandlas med olika tekniker. Vid det första besöket fyller vi i en hälsodeklaration och du får berätta om ditt problem. Sedan följer några tester innan behandling med de massagetekniker som passar för just din kropp.

60 min. 765:-
45 min. 645:-
30 min. 470:-
Sittande massage 20 min. 325:-

Lymfmassage

Lymfsystemet, som finns i hela kroppen, stimuleras här med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. En 90 minuter lång helkroppsmassage som sätter fart på kroppens utrensning. Denna behandling är en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp eventuella fibroser. Det är en mycket lugnande behandling då lymfsystemet fungerar bäst vid avslappning och stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Mer om lymfmassage

Helkropp 90 min. 1170:-
Lymfpaketet 4×90 min. 3990:-

Kuumat kivet, Hot stone-massage

En avslappnande behandling som reducerar spänningar och minskar stress. Våra stenar kommer från Kvänland under midnattssol och norrsken. Välj mellan helkroppsmassage eller halvkroppsmassage där överkroppen behandlas.

Helkropp 60 min. 805:-
Halvkropp 30 min. 510:-

Koppning

Med hjälp av gummikoppor i olika storlekar skapas ett undertryck som påverkar bindväv och muskler. Cirkulationen främjas, blodgenomströmningen ökar och gynnar kroppens borttransport av slaggprodukter samtidigt som musklerna slappnar av. Koppning kan även ingå som en del i terapeutisk massage.

Vid ansiktskoppning används milda glaskoppor som inte lämnar märken.

30 min. 470:-

Käkledsbehandling

Spänningar i käkens muskulatur kan leda till problem med att tugga och gapa, att man gnisslar tänder och får värk i käken och huvudet samt nacke och axlar. Vid en käkledsbehandling behandlas musklerna runt käkleden. Även en avslappnande ansiktsmassage ingår.

30 min. 470:-

MB Gua sha technique

En form av massage där man, med ett verktyg, skrapar på insmord hud. Fokus ligger på områden där smärta och stagnation förekommer. Behandlingen sätter igång cirkulation och flöde samt främjar muskelavslappning och kroppens utrensning av slaggprodukter. Behandlingen lämnar märken på huden som försvinner efter några dagar.

45 min. 645:-

Ansikts-gua sha, Facial gua sha

Gua sha är en typ av skrapmassage med rötter i kinesisk medicin. I behandlingen används ett skrapverktyg som stimulerar cirkulation och muskelavslappning. I ansiktsmassagen användes en platt sten och milda oljor speciellt anpassade efter ansiktets känsliga hy. Facial gua sha, eller gua sha för ansiktet, är både en skönhets- och en hälsobehandling.

30 min. 470:-