Massage i Göteborg

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage är avslappnande och sänker stressnivån i din kropp. Musklerna bearbetas i ett lugnt tempo som ökar kroppens allmänna välbefinnande. Massage i Göteborg. Välj mellan helkroppsmassage eller halvkroppsmassage där överkroppen behandlas.

Terapeutisk massage

Den terapeutiska massagen är för dig med trötta muskler, spänningar eller värk i till exempel axlar, rygg och nacke. Här behandlas specifika muskler och muskelgrupper med olika tekniker. Vid det första besöket fyller vi i en hälsodeklaration och du får berätta om ditt problem. Sedan följer några tester innan behandling med de massagetekniker som passar för just din kropp.

Massage och muskulering

Musklerna bearbetas för att uppnå avspänning, eventuella triggerpunkter och ”knutar” behandlas specifikt.

Strain & counterstrain

En mild och smärtfri teknik som effektivt behandlar nervsystemet. Kroppen försätts i en position av största, möjliga lättnad för att lösa spänningar i muskler och leder.

Revolving

Att arbeta längst med musklernas fiberriktning för att skapa en förlängning i muskeln. Denna teknik är smärtfri och mycket effektiv. Revolving är en sammanslagning av orden ”re” som betyder återskapa och ”volving” som betyder rörelse runt en axel. Du får även råd om stretching och träning för att kunna hålla dig själv frisk samt förebygga värk och skador.

Koppning

Koppning i olika former har använts lika länge som massage. Här används gummikoppor i olika storlekar för att skapa ett undertryck som påverkar bindväv och muskler. Cirkulationen främjas, blodgenomströmningen ökar och gynnar kroppens borttransport av slaggprodukter samtidigt som musklerna slappnar av. I ansiktet används milda glaskoppor som inte lämnar märken.

Käkledsbehandling

Spänningar i käkens muskulatur kan leda till problem med att tugga och gapa, att man gnisslar tänder och får värk i käken och huvudet samt nacke och axlar. Vid en käkledsbehandling behandlas musklerna runt käkleden. Även en avslappnande ansiktsmassage ingår.